TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Fire ud af fire

af | 18. maj 2017 | Nyheder

Ken Ecces sejrshest Confidence havde ingen problemer med at vinde sin start nummer fire og er således fortsat ubesejret.

Selv om udgangspositionen som nummer 12 i voltestart på Jägersro ikke må betegnes som den mest optimale, så løste det hele sig fint for den 3-årige Great Challenger-søn, Confidence med Ken Ecce, der kunne vinde sikkert i 1.15.6/2140 m.

Parret havnede bagerst i feltet fra start, men fik efterhånden kørt sig frem til tredje par udvendigt, der efter 1000 meter blev til andet par.

Her sad Ken Ecce til udgangen af opløbssvinget, hvor han trak Confidence ud til angreb, og uden de store problemer gik parret frem til en sikker sejr, der var 30.000 SEK værd.

Med ørene fremme går Confidence med Ken Ecce over mål som sikker vinder for fjerde gang i træk.

Confidence, der er ejet og opdrættet af Peter Spengler, er nu ubesejret i fire starter, og det er foreløbig blevet til 60.666 kroner i indkørte præmier.

-Allerede med en omgang tilbage var jeg sikker på, at vi nok skulle vinde, sagde Ken Ecce efter sejren.

Ken Ecce havde også Twin Peaks med til Jägersro og det blev til en andenplads i 1.11.8a/1640 m – præmie 30.000 SEK.

Jeppe Juel var også på Jägersro og opnåede bedst en tredjeplads med Tripolini VP, der sluttede godt af, men den kunne ikke blande sig i kampen om sejren.

Den tog  – lidt overraskende – 11-Ã¥rige Harry Haythrow (Rite on Line) med Peter Untersteiner af i 1.11.7 kort foran løbets favorit, Västerbointhenews med Johnny Takter, der førte det meste i løbet. Den fik ogsÃ¥ noteret 1.11.7, mens Tripolini VP pÃ¥ tredjepladsen løb 1.11.8 og fik 17.500 SEK i præmie.