TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Max 500 points i Aalborg

af | 24. apr 2017 | Nyheder

De fleste af mandagens løb på Racing Arena Aalborg er udskrevet som amerikaner-løb og for heste, der max har 500 points. – Men hvad er det for 500 points og hvordan optjener en hest points.

Det handler ikke kun om at opnå en så god placering og pengepræmie som muligt, når en travhest starter i væddeløb.

Det gælder også om at samle så mange points som muligt, således man kan være sikker på at starte i de løb, man gerne vil fremover.

Altså samle startpoints.

Alle travheste tildeles tartpoints efter et løb, og ved fremtidig anmeldelse kan antallet af startpoints være medvirkende til, at din hest kan komme til start – eller ikke.

Derfor – jo flere startpoints en hest har – jo større chance er der for at den kommer til start.

Dette er ikke mindst særdeles vigtigt, hvis man påtænker at starte sin hest i Sverige eller Norge.

Startpoints tildeles på følgende måde i h t dette uddrag  af DTC’s reglement

Heste, der i de seneste fem starter i løb har færrest point (opgjort på startmeldingstidspunktet) efter en skala, hvor der beregnes 1 point for hvert vundne 10 Euro pr. aktuelt løb, omregnet iflg. UET’s fastsatte kurs. Herudover gives præstationspoint til de fem førstplacerede heste (200-100-65-25-15 point). Ved dødt løb beregnes point efter det faktisk opnåede præmiebeløb samt præstationspoint som om hestene alene havde opnået den bedste placering.

AltsÃ¥ – hvis en hest vinder et løb med en førstepræmie pÃ¥ 7.500 kroner – det svarer til 1.008 Euro, sÃ¥ fÃ¥r den 101 points samt 200 points for sejren – i alt 301 points.

Aftenens løbsudskrivning til løbene i Aalborg har været meget populær hos trænere og hesteejere, og to løb er således blevet delt på grund af mange anmeldelser.

Forsøget med et points-loft i løbsudskrivningen gentages igen på Charlottenlund Travbane lørdag den 3. juni.