TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Endnu en banerekord på Vincennes

af | 15. apr 2017 | Nyheder

For anden løbsdag i træk blev der sat en banerekord på Vincennes. Da storfavoritten Carat Williams vandt Prix Henri Levesque lørdag eftermiddag.

Prodigious .- fader til Carat Williams

Den franske C-årgang, der er fem år, har været domineret af Ready Cash-sønnen Charly du Noyer, men nu ser det ud til at Prodigious-sønnen Carat Williams er ved at tage over.

Endnu har Carat Williams en sejr i et Gruppe 1-løb til gode, men det ser ud til den kommer, for pt er Carat Williams nærmest enerådende i C-årgangen.

Lørdag eftermiddag vandt Carat Williams med David Thomain en sikker sejr i Prix Henri Levesque i ny banerekord 1.10.8/2175 m – den gamle rekord havde Quaket Jet med 1.10.9.

Det var anden dag i træk, der blev sat banerekord på Vimncennes. Fredag var det en anden rød hest, Belina Josselyn, der gjorde det med 1.12.8/3550 m.

Carat Williams blev bragt til spids med cirka 1000 meter tilbage, og ingen var i stand til at udfordre den røde hingst i opløbet.

Carat Williams, der fik 54.000 Euro i præmie, og har nu tjent 524.240 Euro i karrieren og er årgangens næstmest vindende.

Det er Sebastian Guarato, der træner Carat Williams, der nu har vundet 14 sejre i 28 starter!

Nærmest Carat Williams var Cyprien des Bordes (Quragan de Belland) med J L G Dersoir i 1.10.9, mens Caly LouLou (Gazouilis) med Matthieu Abrivard på en stærk afslutning ude i banen nåede tredjepladsen i 1.11.0.