TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Svensker tog V5-puljen i Odense

af | 18. mar 2017 | Nyheder

Der var kun en enkelt kupon, der havde alle vinderne i V5-spillet på Fyens Væddeløbsbane i Odense, og det gav i alt 389.734 kroner.

Valdemar Toft med Henrik Lønborg var fredagens støste overraskelse

Valdemar Toft med Henrik Lønborg var fredagens støste overraskelse

At Valdemar Toft (SJ’s Photo) med Henrik Lønborg kunne vinde 3. afdeling i V5-spillet på Fyens Væddeløbsbane kom bag på de fleste spillere og ud af de 997 systemer, der havde overlevet de to første afdelinger var der kun 11 tilbage efter Valdemar Tofts.

Da så Thisismylife (Love You) med Rene Kjær vandt 4. afdeling var der kun en kupon tilbage, og den havde ikke mindre end syv heste afkrydset i sidste afdeling!

Og selvfølgelig var favoritten Winston Laser (Diesel Don) med Knud Mønster blandt de syv.

Winston Laser trænes af Max Myrup og er ubesejret i tre starter i år!

Den vindende kupon, der nu vandt hele puljen på 389.734 kroner, var spillet i Stockholm og var på 980 rækker – kuponen havde ingen ugarderede afdelinger!

Winston Laser med Knud Mønster vandt V5-finalen sikkert

Winston Laser med Knud Mønster vandt V5-finalen sikkert

Henrik Lønborg vandt ikke blot med Sarah W. Melsen-trænede Valdemar Toft, men også med Gitte Madsens Baxo Epice (Trophy Catch).

Sejren med Valdemar Toft var som tidligere skrevet ret overraskende, idet den gav 39,55 i vinderodds. Det var da også dens første sejr siden 15. februar 2014!

Baxo Epice er mere sejrsvant og tog sin tredje sejr i 8. start.

Også Rene Kjær og Steen Juul kom på æresrunde to gange.

Rene Kjær indledte programmet med sejr med Kaj Jensen-trænede Broadway Vincent (Earthquake), der som storfavorit vandt karrierens første sejr, og siden førte Rene Kjær Frank Sørensens Thisismylife (Love You) til dens sjette sejr i 29. start.

Steen Juul vandt med egentrænede Tinus Moseby (The Liquidator) samt med Gordon Dahls nye tyske import, Guts for Glory (Expo Bi), der rekordforbedrede til 1.15.6a/2140 m og med en startpræmiesum på under 15.000 kroner har den kapacitet, der rækker et godt stykke op gennem klasserne.

4-årige Guts for Glory har da også noget at leve op til, idet dens moder tidligere har født to tyske derbyvindere, Unforgettable (Diamon Way) 1.09.9 – 894.000 Euro og Expo Express (Expo Bi) 1.11.4 – 161.000 Euro.

Guts for Glory med Steen Juul vandt sin DK-debut sikkert.

Guts for Glory med Steen Juul vandt sin DK-debut sikkert.