Nuncio til Elitloppet?

Invitationen er modtaget, men endnu tøver Stefan Melander med at sige Ja Tak på vegne af Nuncio.

Markus Myron overrakte invitationen til Elitloppet  til Stefan Melander efter Nuncios sejr. Foto Kanal 75

Markus Myron overrakte invitationen til Elitloppet til Stefan Melander efter Nuncios sejr. Foto Kanal 75

4-årige Nuncio gjorde det det skulle, men heller ikke meget mere, da i den i aftes vandt V86-1 på Solvalla.

Efter en langsom indledning – noget der ikke har været typisk for Nuncio – og et løb i andet par udvendigt, vandt Andover hall-sønnen løbet for Stefan Melander i 1.11.2 kort foran en god afsluttende Væsterbo Highflyer med Johan Untersteiner i samme tid.

Det var et løb Nuncio skulle vinde -det fortæller et Tarok-odds på 1,18 og Plads på 1,00 på alle tre Plads-heste tydeligt.

NUncio med Stefan Melander vinder kort foran Væsterbo Highflyer med Jihan Untersteiner

Men Melander var ikke helt tilfreds med sin amerikanskfødte stjerne.

Under opvarmningen i lang vogn løb Nuncio og rullede, og det var lige før man begyndte at tale om, en mulig sletning af storfavoritten, der var markeret på 85% af kuponerne i V86-spillet.

I løbssulkyen var Nuncio imidlertid meget bedre, men Stefan Melander må alligevel ikke have været helt tryg ved hesten, siden har ikke turde køre fra start.

– Jeg kørte på sikkerhed, og lod hesten selv gøre arbejdet, sagde Melander bagefter. – Havde Nuncio haft vatudtræk på, så havde vi vundet overlegent.

Men inden Melander giver endelig accept på den invitation som Solvallas sportschef, Markus Myron overrakte ham efter løbet, så skal Nuncio starte om 14 dage igen på Solvalla.

Og først når den start er overstået ved vi om Nuncio kommer i Elitloppet.