Marc Bæk og Jeppe Juel til Norge

På lørdag starter såvel Marc Bæk Nielsen med Pingus Vang som Jeppe Juel med Tripolini VP i det norske storløb, Klosterskogen Grand Prix, hvor der er en førstepræmie på 250.000 kroner.

Siden det første Klosterskogen Grand Prix blev kørt i 1989 har syv dansktrænede eller danskfødte heste vundet løbet.

Om nogen har Steen Juul-trænede Classic Grand Cru domineret dette løb, som den har vundet tre gange og været tre gange nummer to i!!

Andre tidligere danske vindere af Klosterskogen Grand Prix er Frisky Frazer med Axel Jacobsen, der vandt to gange samt Inzaghi med Jeppe Juel.

I fjor blev løbet vundet af Pingus Vang med Åsbjørn Tengsareid.

Pingus Vang, der er opdrættet af Carl Ejler Rasmussen, Vang Hovedgård var på det tidspunkt norskejet, men nu er den atter på danske hænder, og starter på lørdag i løbet med Marc Bæk Nielsen i sulkyen.

Også Jeppe Juel er på plads med Tripolini VP – desuden starter Jeppe Juel velgående Baxo Epice i et V75-løb