Fin lodtrækning

Skrevet af Karsten Bønsdorf d. . Udgivet i Nyheder

Angelina og Winston Sisa, der hhv. starter i Breeders Course-finalen og i EM for 3-åringer på søndag på Jägersro trak begge spor 2 i deres respektive løb.

I begge løb er der en førstepræmie på 450.000 SEK at køre om.

Angelina vandt sikkert for Jeppe Juel i 1.17.2a/1600 m i udtagelsesløbet på Lunden.

Angelina vandt sikkert for Jeppe Juel i 1.17.2a/1600 m i udtagelsesløbet på Lunden.

Angelina (ENS Snapshot), der kvalificerede sig ved en let sejr på Charlottenlund Travbane, trænes af Kaj Jensen og køres af Jeppe Juel.

Men det er et hårdt selskab Angelina er havnet i.

Svenske 1 Mr J P (Taurus Dream) med Bjørn Goop vandt udtagelsesløbet på Solvalla i imponerende 1.13.5a/1640 m – også italienske 8 Troja d’Asolo (Varenne) med Rene Legati, der vandt på Åby i 1.14.5 var en meget sikker vinder.

Tysk/italienske Holger Ehlert har i øvrigt ikke færre end fire heste med i feltet.

Distancen i Breeders Course-finalen er 164 m auto

WInston Sisa med Steen Juul kommer med friske laurbær fra JVBs 3 årings Grand Prix. Foto Ole Hindby.

WInston Sisa med Steen Juul kommer med friske laurbær fra JVBs 3 årings Grand Prix. Foto Ole Hindby.

I Europæisk 3-års Championat over 2140 m skal Winston Sisa (ENS Snapshot) med Steen Juul i sulkyen forsvare de danske farver.

Der kommer 11 heste til start, og de repræsenterer syv forskellige lande. Desværre er så stor en travsportsnation som Frankrig ikke repræsenteret i løbet!!

Måske hænger det sammen med det anspændte forhold, der er opstået de to lande imellem efter diskvalifikationen af Un Mec d’Heripre i Åbergs Memorial.

Løbets mest vindende hest er den tyske derbyvinder, 1 Expo Express (Expo Bi) med Arnold Mollema fulgt af italienske 10 Sheava Vik (Donato Hanover med Johan Untersteiner, der senest vandt E3 Finalen, kort.

Feltets hurtigste hest er den finske 5 Jontte Boy (Love You) med Jorma Kontio, der var på Solvalla i Elitloppsweekenden i 1.11.5a/1609 m.

Det er således hårde konkurrenter Jan Dahlgård-trænede Winston Sisa er oppe i mod.

Der er flere dansktrænede hestre til start i eftermiddagens program, og på følgende link kan du downloade programsiderne til lørdagens løb på Jägersro. Husk, der er atter jackpot i V75-spillet. – klik her