test-left
test-right

Velkommen til Grand Prix-weekend!

Skrevet af Henrik Berg d. . Udgivet i Nyheder

JVB

Lørdag lyder startskuddet til årets største løbsweekend på Jydsk Væddeløbsbane, Grand Prix-weekenden med Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix og Jydsk 4-årings Grand Prix som de helt store begivenheder. 

I dag gælder det Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix, der ligner et opgør mellem Peter Jensen-duoen Verify Dust og Viola Vang – med “opkomlingen” Voulez Vous som en spændende outsider.

De tre heste vandt hver sin 4-årsprøve forrige søndag, og på baggrund af startsporet (3) har Viola Vang fået programmets vindertips, men ret beset var det vel Viola Vang, der imponerede mest i sin prøve. Spændende bliver det ihvertfald – men den, der sidder i spids ud af første sving, vinder formentlig også løbet.

Imponerende er det i øvrigt, at Peter Jensen har ikke færre end FIRE heste med i Hoppe Grand Prix’et. Foruden de allerede nævnte drejer det sig om Vang og Viva La Marc.

Sidstnævnte køres af sin medejer, amatørkusken Emil D. Mæhlisen, som med sikkerhed glæder sig helt ubeskriveligt til denne køretur – omend Viva La Marc formentlig ikke kommer først over stregen, jfr. Peter Jensens vurdering på JVBs hjemmeside (KLIK HER), hvor der som altid er masser af kommentarer til de startende heste:

– Viva La Marc galopperede en mulig topplacering bort i prøven. Hun var simpelthen for frisk og gå- lysten, og jo mere Birger tog i linerne jo mindre plads lavede hun til sig selv. Derved ramte hun på sig selv og det blev til galop. Hesten har god styrke og går den fejlfrit, så tror jeg, hun tager en præmie. Jeg synes, hun kan være en luring for triospillerne, udtaler Peter Jensen.

Der er også masser af inspiration at hente for spillerne på Danskespil.dk: KLIK HER

Baneprogram: KLIK HER